Vesti

Izabrana „Mis Gračanice 2013“

Na bazenu “Hacienda“ održan je izbor za „Mis Gračanice 2013“. Titulu najlepše ponela je Milica Ćurčić.

Ovo je četvrta godina za redom kako se u okviru “Kulturno Zabavnog Leta 2013” organizuje manifestacija izbor za “Mis Gračanice 2013”.

Bilo je prijavljeno vise od 20 devojaka, ali titulu najlepše ponela je Milica Ćurčić iz Donje Gušterice. Prva pratilja je Sanja Ćosić iz Prištine, a mesto druge pratilje zauzela je Zorana Cvetanović iz Šilova. Za mis fotogeničnosti proglašena je Maja Nešić, mis šarma Tamara Dačić i titula lepog lica pripala je Jeleni Jeremić.

Sve prisutne zabavljali su glumci Saša Pantić i Andrija Kovač, pevačica Milica Todorović i Nino bend. Za vođenje programa bili su zaduženi pevači Milan Mitrović i Ana Sević.

Animatori “Zlatna Grana” iz Novog Sada izvodili su akrobacije bakljama, njihovim performansom otvoren je program.

Ove godine najlepša devojka dobila je novčanu nagradu od 1000 evra i stipendiju na Međunarodnom poslovnom koledžu u Kosovskoj Mitrovici. Drugoj pratilji pripala je nagrada od 500 evra, a treća pratilja je dobila nagradu od 300 evra. Sve devojke organizator je nagradio robnim nagradama. Haljine koje su devojke nosile su kreacija  Danila Manojlovića kreatora iz Niša.

Gračanička Omladinska Inicijativa ove godine organizovala je manifestaciju izbor za „Mis Gračanice 2013“ pod sloganom „Lepotom do humanosti“,sav prihod od prodatih karata namenjen je za humanitarne svrhe.