Vesti

Maloj Vivien uplaćen novac prikupljen na humanitarnoj večeri „Da čudesna Viv progovori“

NVO „Komunikacija za razvoj društva“ – CSD organizovala je u ponedeljak, 9. oktobra, u Gračanici humanitarno veče za malu Vivien iz Vranja.

Uz pomoć prijatelja, kolega i humanih ljudi koji su došli i dali svoj doprinos sakupljeno je 1.658,30 evra. Hvala vam, dobri ljudi!

Vivien ima 8 godina, odlično piše srpski i engleski jezik, ali nažalost, još uvek ne govori. Lečila se u Irskoj, Slovačkoj, ali bila i na kliničkom lečenju u Ukrajini, koje je prekinuto ratom. Njena mama Ivana je neko ko ne odustaje, pa će lečenje njene male izvrsne matematičarke nastaviti u Sjedinjenim Američkim Državama. Medjutim, za to lečenje su joj potrebna dodatna finansijska sredstva, koja više nije u stanju sama da obezbedi.

CSD se iskreno i od srca zahvaljuje svim ljudima dobre volje koji su došli i na taj način pomogli da se bar malo ubrza proces sakupljanja finansijskih sredstava za odlazak male Vivien na lečenje u Sjedinjenim Američkim Državama. Još jednom je dokazano da se malim doprinosom svih nas zajedno može učiniti mnogo!

Posebna zahvalnost ide bendu „Večita Dilema“, taverni „Obala“, restoranu „Ognjište“ i marketu „Spektar“ koji su dali nesebičan doprinos u organizovanju ove humanitarne večeri.

Pokazali smo da smo humani i koliko brinemo o drugima onda kad smo im najpotrebniji.