Vesti

Održana modna revija u Lapljem Selu

U organizaciji Udruženja poslovnih žena “Avenija” ispred Doma kulture u Lapljem Selu održana je modna revija u okviru manifestacije “Kulturno Zabavno Leto 2013”.

NVO “Avenija” organizovala je juče na praznik Svete Petke u Lapljem Selu reviju na kojoj su predstavljeni modeli članica ove organizacije, na kojima su dominirali etno motivi. Nakon revije gosti su mogli da se posluže nacionalnom hranom koju su pripremile čalnice udruženja.

Predsednica Udruženja poslovnih žena “Avenija” Gordana Đorić je kazala da je to druga po redu revija koju ovo udruženje organizuje u okviru manifestacije “Kulturno Zabavno Leto 2013”, a predstavljeno je više od 20 modela.

“Naši sugrađani su mogli da vide nove modele koji su izrađeni u našoj radionici. Modeli su za leto 2013. to je nešto moderno, a ima i etno motiva. Zadovoljna sam kako je sve proteklo, i oduševljena sam najmlađim učesnicama „ kazala je Đorić.

Estradna umetnica Snežana Đerdan kaže da je svaki dolazak na Kosovo zadovoljstvo jer je ovde među prijateljima.

„Modeli su jako zanimljivi, naginju ka narodnoj tradiciji, nadam se će devojčice iz mog ansambla nositi ove modele, jer takva nam je i muzika“ kazala je Đerdan.

Meštani Lapljeg Sela i okoline uživali su prateći modnu reviju, i nadaju se da će ovakvih događaja biti više.