Vesti

Počinje ligaški deo letnje lige u malom fudbalu

Počela je letnja liga u malom fudbalu u organizaciji NVO  „Sportsko društvo Pokretač“, a u okviru manifestacije „Kulturno Zabavno Leto 2013“ pod pokroviteljstvom Opštine Gračanica.

Letnja liga u malom fudbalu održava se drugu godinu za redom.

Ove godine prijavilo se 29 ekipa, od kojih se kroz kvalifikacije  u ligaški deo plasiralo 16 timova. Kvalifikacije su održane 15. i 16. jula, ligaški deo počinje danas 19. jula i trajaće do 15. avgusta, nakon čega će šest najbolje plasiranih ekipa ući u plej-of, koji će trajati do 27.avgusta, kada će biti proglašen pobednik ovogodišnje lige.

Utakmice će se igrati po već određenom rasporedu na sportskom kompleksu opštine Gračanica. Učešće je besplatno, a za prva 4 mesta obezbeđene su vredne nagrade. Za osvojeno prvo mesto učesnike očekuju: zlatne medalje, pehar, novčana nagrada od 500 evra, garnitura dresova i trenerki. Ekipa koja osvoji drugo mesto dobija: srebrne medalje, pehar, novčanu nagradu od 300 evra i garnituru dresova. Treće mesto osvaja: bronzane medalje, pehar, novčanu nagradu od 200 evra i garnituru dresova. Tim koji osvoji  četvrto mesto: garnituru dresova.