Arhiva, Publikacije, Vesti

Ponovo “Gračaničke večeri“

Ponovo u Gračanici, nakon pauze od nekoliko godina održane „Gračaničke večeri“. Posetioci su  prezadovoljni, a očekuje ih još nekoliko zanimljivih epizoda.

Prošlog petka održana je prva emisija „Gračaničkih večeri“, prisustvovalo je vise stotina posetioca, a prema rečima publike na kratko su zaživela sećanja starih dobrih vremena.

Program „Gračaničkih večeri“ je bio sledeći: “Prvi glas Gračanice”, kviz, “Mladi talenti”, skečevi, nedeljni dnevnik-“Nedeljnik”, nagradne igre i gosti pevači. Svaka emisija će imati svog pobednika koji će ići u finale.

Svo četvoro učesnka “Prvog glasa Gračanice” plasiralo se u finale.

Tokom programa je usledilo i takmičenje u brzom jedenju hrane, a pobednik ovog takmičenja je mali Vladimir koji je za 50 sekundi pojeo dve banane.

Pobednik kviza je “Gr Boys” koji će se dalje takmičiti u finalu.

Opština Gračanica je pokrovitelj ove manifestacije, koja se održava u okviru projekta „Kulturno Zabavno Leto 2013“, a Turistička organizacija Gračanica je zadužena za organizaciju.

Zainteresovani za učešće na „Gračaničkim večerima“ mogu se prijaviti organizatoru na broj 043/345-032, a svakog utorka će se održavati audicije.

Vidimo se narednog petka da uživamo zajedno.