Arhiva, Publikacije, Vesti

Završen Loud Crowd

Završen je drugi Loud Crowd festival u Gračanici, u okviru manifestacije „Kulturno Zabavno Leto 2013“ u organizaciji Komunikacijom do razvoja društva. Publika oduševljena izvođačima.

Festival je otvoren u 21.30 muzičkim sastavom Omnibus iz Kosovske Mitrovice, nakon njih, momci benda Dark Sky su zabavili sve prisutne. Gipsy Mafia sa pratećim bendom Braća Blackvootrić iz Zrenjanina oduševili su publiku.

Animatori „Artarea“ iz Novog Sada izveli su raznorazne akrobacije sa bakljama, na krovu letnje bašte bazena „Hacienda“. Nastupima Dece loših muzičara i Dža ili bu kreće ono pravo, publika nije krila svoje zadovoljstvo, kao ni članovi ovih rok sastava iz Beograda.

Ivan Jevtović, pevač Dece loših muzičara navodi da je pravo zadovoljstvo biti na Kosovu. Darkwood Dub kao predstavinici elektro popa, na parkingu gračaničkog bazena, održali su vrhunsku atmosferu do kraja koncerta.

„Divno je ovde, jako smo se obradovali što smo pozvani i odmah smo se odazvali“ navodi pevač Dejan Vučetić. Festival je posetilo više stotina mladih.Publika se nada da će i naredne godine biti festivala i očekuju da će trajati koji dan duže.

Pokrovitelj je Opština Gračanica.