Arhiva, Publikacije

Odigrana predstava “Ko je ovde idiot”

U Gračanici je sinoć u Domu kulture u okviru manifestacije „Kulturno Zabavno Leto 2013“ odigrana predstava “Ko je ovde idiot” u izvođenju Milana Kalinića i Srđana Ivanovića.

U okviru manifestacije “Kulturno Zabavno Leto 2013”,a u organizaciji NVO „GETO Teatar“ pod pokroviteljstvom Opštine Gračanica sinoć je u Domu kulture u Gračanici odigrana duo drama “Ko je ovde idiot” u izvođenju Milana Kalinića i Srđana Ivanovića. Predstava govori o komediji apsurda, izvodi se već 12 godina, a adaptirali su je i režirali pomenuti glumci.
U prepunoj sali Doma kulture, tokom izvođenja predstave mogli su se videti i čuti samo smeh i pozitivne reakcije posetilaca, koji su sa predstave kući otišli zadovoljni što im se pružila mogućnost da prisustvuju ovoj komediji, u nadi da će biti organizovano još ovako dobrih predstava za publiku u Gračanici.
Glumci koji su sinoć nastupali u Gračanici su, takođe zadovoljni kako je predstava prihvaćena od strane publike,a sve je bilo propraćeno od strane lokalnih medija.

IMG_6106

IMG_6111

IMG_6112

IMG_6139

IMG_6144

IMG_6145

IMG_6149

IMG_6257