Publikacije, Vesti

Održano takmičenje u ribolovu

U okviru projekta “Kulturno Zabavno Leto 2013”  na Gračaničkom jezeru u nedelju 30. juna, nevladina organizacija “Sportsko društvo Pokretač” održala je takmičenje u ribolovu, pod pokroviteljstvom Opštine Gračanica.

Na takmičenju je učestvovalo 48 takmičara sa prostora  opštine Gračanica i ostalih opština sa Kosova i Metohije, koji su se nadmetali u ulovu riba. Najbolji ribolovci nagrađeni su vrednim nagradama.

Opština Gračanica, kao pokrovitelj i glavni organizator takmičenja, obezbedila je za učesnike vredne nagrade. Tri starija  prvoplasirana učesnika nagrađena su novčanim nagradama u iznosu od 150, 100 i 50 evra, a tri mlađa prvoplasirana učesnika nagrađena su novčanim nagradama u vrednosti od 50, 20 i 20 evra, osim novčanih nagrada uručeni su  pehari, medalje, diplome i sportska oprema.

Na ovogodišnjem takmičenju u kategoriji starijih prvo mesto je osvojio Siniša Ristić iz Gračanice, drugo mesto je zauzeo Vladimir Smiljić iz Lipljana, a treće mesto osvojio je Ivan Cvetković iz Gornjeg Kusca. U kategoriji mlađih, prvo mesto pripalo je Darku Marinkoviću iz Gračanice, drugo mesto osvojio je Miljan Andrejević iz Sušice, a treće mesto zauzeo je Sava Đorđević.

Učesnici su  zadovoljni organizacijom takmičenja.

 

Comment (1)

Comments are closed.

Tref Sport

april 25, 2014

Svaki dan proveden u prirodi, a narocito uz ono sto volite da radite je pun pogodak, Samo napred, bravo!