Vesti

Završen prvi memorijalni turnir u malom fudbalu „Nemanja Stević – Becko“

Prvi memorijalni turnir u malom fudbalu „Nemanja Stević – Becko“ organizovan je u Sušici u čast nastradalog Nemanje Stevića – Becka. Turnir je završen sinoć, 20. jula, a počeo je 8. jula, upravo na dan godišnjice nastradalog.

Na turniru je bilo prijavljeno 32 ekipe, a posle višednevnih fudbalskih utakmica prvo mesto osvojila je ekipa „Grad Priština“, za drugo mesto se izborila „FK Gracko“, dok je treće mesto pripalo ekipi „Dragan prevoz“. Osim proglašenja za osvojena prva tri ekipna mesta, proglašen je najbolji igrač turnira i to mesto je pripalo Nikoli Đorđeviću, najbolji golman Slaviša Jeftić, dok je ekipa „Beckove kolege“ proglašena za fer-plej ekipu turnira.  

Na ceremoniji proglašenja dodele pehara i nagrada, pored velikog broja prijatelja, kolega, komšija, ali i ljubitelja fudbala prisustvovali su i članovi porodice Nemanje Stevića – Becka. Osim dodele pehara i medalja najboljima na turniru, podeljene su i zahvalnice svim učesnicima, kao i institucijama koje su pružile podršku tokom organizovanja turnira.

CSD je turnir podržala kroz program „Dani Gračanice 2023.  – Kulturno zabavno leto 2023.“ koji sprovodi u saradnji sa 11 nevladinih organizacija i udruženja, uz pokroviteljstvo Opštine Gračanica.