Arhiva, Vesti

Završena letnja liga u malom fudbalu

Na Sportskom kompleksu u Gračanici juče je završena Letnja liga u malom fudbalu. Pobednik turnira je ekipa „Klub S“ iz Gračanice.

Nakon mesec dana u Gračanici je završen turnir u malom fudbalu pod nazivom Letnja liga. Pobednik turnira je ekipa „Klub S“ koja je u finalu pobedila drugoplasiranu ekipu „Škurt“ iz Donje Gušterice posle boljeg izvođenja penala rezultatom 3:2, pošto je u regularnom toku meča bilo 0:0.

Treće mesto osvojila je ekipa iz Kuzmina, koja je bila bolja od ekipe iz Lapljeg Sela, takođe posle boljeg izvođenja penala rezultatom 4:3 (1:1).

Prve četiri ekipe osovjile su vredne nagrade: Prvoplasirana ekipa „KlubS“ je pored pehara i medalja osvojila i garnituru dresova i trenerki i novčanu nagradu u iznosuod 500 evra, drugoplasirana ekipa „Škurt“ je pored pehara i medalja osvojila garnituru dresova i novčanu nagradu od 300 evra, treće plasirana ekipa iz Kuzmina pored pehara i medalja i novčanu nagrdu u iznosu od 150 evra, i četvrta ekipa iz Lapljeg Sela ganituru dresova i nagadu u iznosu od 50 evra.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Borko Trajković iz Kuzmina, dok je njegov saigrač Luka Stojković sa 15 pogodaka najbolji strelac. Najbolji golman je Ljubiša Milovanović iz ekipe „Klub S“.

Letnja liga u malom fudbalu odigrana je u organizaciji CSD-a, pod pokroviteljstvom opštine Gračanica. U ligi su učestvovale 23 ekipe. Nakon ligaškog dela odigran je eliminacioni deo, a igralo se po sistemusistemu 4+1 (maksimalno 10 igrača po ekipi).

Sve utakmice su odigrane na Sportskom kompleksu u Gračanici uz podršku velikog broja navijača I gledalaca.