Vesti

Smehom do suza uz komediju „Gruja“

Popularni komičar, Dragan Boža Majranović, sinoć je u velikoj Sali Doma kulture u Gračanici odigrao predstavu „Gruja“ i tom prilikom nasmejao publiku do suza.

Reč je o veoma zanimljivoj priči, iznenadna i neplanirana smrt glavnog junaka Gruje glavna je tema ove urnebesne komedije koja se izvodi na južnjačkom dijalektu. Publika je bila u prilici da učestvuje u Grujinom doživljaju sopstvene sahrane iz nebeske perspektive, ali i potpuno neočekivanom obrtu koji se desi tokom predstave. Predstava nosi poruku o prolaznosti života i podsećanje na lepotu uživanja u svakodnevnim sitnicama.

Komedija „Gruja“ nastala je po scenariju Zorana Mijailjevića, a glumac komičar Dragan Boža Majranović poznat je i po monodramama „Ja Aleksa“, „Putovanje kjroz gusto granje“, „Dr Feler“, „Roki“, „Zakasotina“.

Aplauz kojim je na kraju predstave nagrađen glumac potvrdio je uspešno gostovanje, ali i pravo uživanje onih koji su došli da se nasmeju i malo pobegnu od svakodnevnih briga i situacija sa kojima se suočavamo.

Ova aktivnost je deo programa „Dani Gračanice 2023. – Kulturno zabavno leto 2023.“ koji sprovodi CSD u koaliciji sa 11 nevladinih organizacija i udruženja, uz podršku Opštine Gračanica.

Video preuzet sa GracanicaOnline.Info