Vesti

Završen prvi memorijalni turnir “Bobane, pamtimo te”

Velika porodica ribolovaca, ali i komšija, prijatelja i kolega prerano preminulog Bobana Marinkovića iz Gračanice okupili su se juče kako bi učestvovali na turniru posvećenom njemu kao velikom ljubitelju ovog sporta.

Na turniru je učestvovalo čak 52 učesnika, različitih životnih dobi, medju kojima su se našli i oni najmladji.

U višesatnom nadmetanju, od ranih jutarnjih sati, vredne nagrade odneli su: U pecanju plovkom prvo mesto osvojio je Ljubiša Perić, drugo mesto Jordan Maksimović, dok je treće mesto pripalo Dragiši Stojanović. U fider takmičenju prvo mesto osvojio je Nemanja Arsić, drugo mesto Miloš Mitrović, za treće se izborio Ivica Marinković.

Osim pobednicima vredne nagrade obezbedjene su i za najmladje učesnike turnira, dok su organizatorima turnira podeljene zahvalnice za nesebični doprinos u organizovanju.

Porodica Bobana Marinkovića prisustvovala je turniru i tom prilikom istakla zahvalnost za održavanje istog u znak sećanja na njega i njegovu ljubav prema ribolovu.

Ova aktivnost je deo programa “Dani Gračanice 2023. – Kulturno zabavno leto 2023.” koji sprovodi CSD u saradnji sa 11 nevladinih organizacija i udruženja, uz podršku Opštine Gračanica.