Arhiva, Publikacije

Završen turnir u stonom tenisu

U okviru manifestacije „Kulturno Zabavno Leto 2013“ u organizaciji nevladine organizacije „Sportsko društvo Pokretač“, a pod pokroviteljstvom Opštine Gračanica održan turnir u stonom tenisu.

U subotu 6. Jula, nevladina organizacija „Sportsko društvo Pokretač“  organizovala je u holu Doma Kulture u Gracanici  turnir u stonom tenisu  pod pokroviteljstvom Opštine Gračanica. Turnir je počeo u 10 h, a učesnici ovog turnira bili su  podeljeni u četiri kategorije: seniori, juniori, pioniri i ženska kategorija. Bilo je prijavljeno 16 takmičara u kategoriji seniora, 16 takmičara u kategoriji juniora, 12 u kategoriji pionira i 6 devojčica u ženskoj kategoriji.

Pobednik u ženskoj kategoriji je Anđela Jevtić iz Sušice, drugo mesto osvojila je Marković Kristina iz Gračanice, dok je treće mesto pripalo Kostić Milici, takođe iz Gračanice. U kategoriji pionira (takmičari do 11. godina), prvo mesto osvojio je Milićević Lazar iz Leška, drugo mesto pripalo je Ađančić Miroslavu iz Čaglavice, dok se za treće mesto borio Nenad Marinković iz Gračanice. U kategoriji juniora (takmičari od 12 do 15 godina), prvo mesto osvojio je Čolović Vladimir iz Leška, drugo mesto zauzeo je Mitrović Aleksandar, a treće mesto pripalo je Ađančić Filipu, oboje iz Čaglavice. U kategoriji seniora prvo mesto je osvojio Bogdanović Uroš iz Leška, drugo mesto zauzeo je Vladimir Perović iz Leška, a treće Goran Rakić iz Prilužja.

Novčani fond za osvojena mesta  je iznosio 500 evra, a svim takmičarima su pored novčanih  podeljene i ostale vredne nagrade kao što su pehari, medalje i sportska oprema. Takmičari su jako zadovoljni organizacijom turnira, a sami organizatori posećenošću još jedne od aktivnosti u okviru “Kulturno Zabavnog Leta 2013”.