Arhiva, Publikacije

Završene „Igre bez granica“

U okviru manifestacije „Kulturno Zabavno Leto 2013“ nevladina organizacija „Informacije i mediji“ – INMED, organizovala je  zabavu i takmičenje „Igre bez granica“ na bezenu „Hacijenda“, a pod pokroviteljstvom Opštine Gračanica.

U nedelju 7. Jula  na bazenu „Hacijenda“  održana je  još jedna aktivnost u okviru „Kulturno Zabavnog Leta 2013“,a pod pokroviteljstvom Opštine Gračanica. Na takmičenju je učestvovalo 19 ekipa,a svaka ekipa je imala 4 člana. Igre su bile zabavnog karaktera, a bilo je više disciplina kao što su: štafetno plivanje, potraga za blagom, trka čamaca, obaranje čunjeva i sakupljanje loptica. Takmičari su, ne tako lako, ali sa puno zabave i takmičarskog duha završavali pomenute igre. Članovi prijavljenih ekipa imali su priliku da pokažu svoju spretnost i snalažljivost, a oni malo bolji i da osvoje vredne nagrade.

Prvo mesto osvojila je ekipa „Insomnia“, kao i nagradu za to: pehar, medalje i novčanu nagradu od 150 evra. Drugo mesto pripalo je ekipi “INMED” koji su dobili pehar,medalje i 100 evra, dok je treće mesto osvojila ekipa “Gračanica”, koji su pored pehara i medalje bili nagrađeni sa 50 evra.

Organizatori su bili zadovoljni brojem prijavljenih ekipa, kao i njihovim takmičarskim duhom i ističu da je sve proteklo u najboljem redu. U toku održavanja igara na bazenu je bilo prisutno vise desetina posetilaca koji su propratili ovaj događaj.